Rääkkylä

Rääkkylä on 2100 asukkaan luonnonläheinen kunta, joka sijaitsee Pohjois-Karjalan maakunnassa. Rääkkylän naapurikunnat ovat Joensuu, Kitee, Liperi, Savonlinna ja Tohmajärvi. Rääkkylän kunta on liittynyt osaksi Kiteen kaupunkia vuoden 2017 alusta. Rääkkylän hienoin nähtävyys on vuonna 1851 valmistunut puukirkko, joka on yksi Suomen suurimpia.

Siun sote Rääkkylässä

Rääkkylässä tuotetaan ikääntyneiden palveluita ja terveys- ja sairaanhoitopalveluita.

Ikääntyneiden palvelut:

Tiedot täydentyvät keväällä 2024.

Tiedot täydentyvät keväällä 2024.

Terveys- ja sairaanhoitopalvelut:

Vastaanotto toimii Rääkkylän terveyskeskuksen tiloissa. Tiloissa työskentelee myös muita toimijoita, kuten laboratorio, fysioterapia, suun terveydenhuolto, neuvola ja muistihoitaja. Samassa rakennuksessa toimii myös ikääntyneiden asumispalvelun yksikkö.

Henkilöstön terveiset uudelle työntekijälle:
”Meillä on tiivis työyhteisö, tuemme toinen toisiamme ja teemme työtä yhdessä.

– Tiia Väkeväinen, osastonhoitaja

Mikä on teille arvokasta työssä:
”Potilaiden auttaminen, asiakaslähtöisyys kaikessa toiminnassa.

– Tiia Väkeväinen, osastonhoitaja

Meidän toiminta:

Sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan työtehtäviin kuuluu puhelintyössä hoidon tarpeen arviointi, sairaanhoitajan vastaanoton pitäminen (mm. pitkäaikaissairauksien kontrollit, akuutit vastaanottokäynnit, injektiot, haavahoidot, korvahuuhtelut yms.), lääkärin avustaminen toimenpiteissä, hoitotoimenpiteet akuutissa tilanteessa (iv-yhteyden avaaminen, potilaan lääkitseminen). Lähihoitajan tehtäviä esim. lääkärin avustaminen toimenpiteissä, haavahoidot, ompeleiden poistot, lääkärin konsultaatiovastausten soittaminen potilaalle yms.

Ketä meillä työskentelee:

Meillä työskentelee sairaanhoitajia ja lähihoitajia. Henkilöstöä on yhteensä 4 työntekijää.

Tiia Väkeväinen osastonhoitaja
Kinnulantie 22, 82300 Rääkkylä
013 330 6279
tiia.vakevainen@siunsote.fi

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Siun sote huolehtii julkisista sosiaali- ja terveydenhuollon, pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palveluista noin 163 400 pohjoiskarjalaiselle.

Toimimme Joensuun, Kiteen, Lieksan, Nurmeksen, Outokummun, Kontiolahden, Ilomantsin, Juuan, Liperin, Polvijärven, Rääkkylän, Tohmajärven ja Heinäveden alueella. Toimintamme tarkoitus on tukea, turvata ja tuottaa hyvinvointia, jotta Pohjois-Karjalassa olisi hyvä elää.

Siun sote toimi kuntayhtymänä vuodesta 2017 alkaen. Siun sote muuttui kuntayhtymästä hyvinvointialueeksi 1.1.2023.

Tietoturvaseloste