Tietosuojaseloste

Keitä olemme

Olemme Pohjois-Karjalan hyvinvointialueen – Siun soten Rekrytointipalvelut. Verkkosivustomme osoite on: https://siunsotenrekry.fi.

Tekninen toimivuus

Sivusto on responsiivinen, joten sen sisältö mukautuu käyttämäsi päätelaitteen mukaan. Sivut toimivat parhaiten, kun käytät uusimpia selainversioita.

Tekijänoikeudet sisältöön

Sivustolla olevan aineiston oikeudet kuuluvat Siun sotelle, ellei toisin mainita. Sivuston sisältöön voi linkittää vapaasti.

Valokuvien, muun kuvamateriaalin ja karttojen tekijänoikeudet ovat Siun sotella, valokuvaajilla tai kuvien tekijöillä. Kuvamateriaalin käyttö edellyttää aina lupaa. Ota yhteyttä Siun soten rekrytointiin: rekry(at)siunsote.fi

Oikeudellinen varauma

Siun sote vastaa verkkosivujen sisällöstä. Pyrimme pitämään tiedon ajantasaisena ja turvaamaan tiedon oikeellisuuden. Havaitut virheet pyrimme korjaamaan mahdollisimman pian.

Siun sote ei vastaa välillisistä tai välittömistä vahingoista, joita käyttäjälle tai kolmannelle osapuolelle aiheutuu sivustolla mahdollisesti olevista virheistä tai puutteellisuuksista.

Sivuillamme on linkkejä muiden toimijoiden julkaisemaan materiaaliin ja verkkopalveluihin. Siun sote ei vastaa ulkopuolisten toimijoiden verkkopalvelujen sisällöstä ja linkkien toimivuudesta.

Siun sote ei vastaa sivuston huoltotöiden tai teknisten vikojen toimintakatkoksista eikä tietoliikenneyhteyksien tai internetverkon mahdollisista toimintakatkoksista.