Jospa unohdat hetkeksi stetoskoopin ja kuuntelet sydämesi ääntä?

Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää.

Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!

Itse sen lopulta parhaiten tiedät mikä omasta elämästäsi rikkaan tekee, mutta eihän siitä haittaa ole konsultoida kollegaakin. Lukaise Kirsin ja Raimon mietteitä muutosta Pohjois-Karjalaan ja vaihtamisesta Siun Soten leipiin.

”Joku särmä tässä paikassa
ja elämäntyylissä on.”

Raimo Joro, ylilääkäri

”Kehitystyö on helpompaa,
koska väliportaita on vähemmän.”

Kirsi Mustonen, ylilääkäri

Entäs se siun työ? Maistiaisen saat surffailemalla Siun Soten sivuilla ja tutustumalla eri työmahdollisuuksiin, talon tapoihin, potentiaalisiin työkavereihin sekä lääkäreille räätälöitäviin henkilökohtaisiin urapolkuihin.

Soittele samoin tein. Numerot löytyy tuosta naapurista. Tai heitä meitä linkin takaa löytyvällä lomakkeella. Otamme yhteyttä takaisin päin pikapikaa viestisi saatuamme, niin voimme porukassa etsiä sinulle sopivan pestin.

Rekrytointisuunnittelija
Laura Naumanen
Puh. 013 330 4244 

Ylilääkäri
Mervi Karttunen
Puh. 013 330 7173

laakari@siunsote.fi

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Siun sote huolehtii julkisista sosiaali- ja terveydenhuollon, pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palveluista noin 163 400 pohjoiskarjalaiselle.

Toimimme Joensuun, Kiteen, Lieksan, Nurmeksen, Outokummun, Kontiolahden, Ilomantsin, Juuan, Liperin, Polvijärven, Rääkkylän, Tohmajärven ja Heinäveden alueella. Toimintamme tarkoitus on tukea, turvata ja tuottaa hyvinvointia, jotta Pohjois-Karjalassa olisi hyvä elää.

Siun sote toimi kuntayhtymänä vuodesta 2017 alkaen. Siun sote muuttui kuntayhtymästä hyvinvointialueeksi 1.1.2023.

Tietoturvaseloste