Hei, kiitos mielenkiinnostasi sotealan kesätöitä kohtaan.

Mukava kyllä, valintamme voi hyvinkin osua sinuun. Ai millä perusteella? Koska vapaita kesätyöpaikkoja on meillä jaossa melkein neljäsataa, kätilöstä lähihoitajaan ja suunterveydestä vammaispalveluihin – monenlaisissa yksiköissä, kaikilla hyvinvointialueen paikkakunnilla.

Yhteisen sävelen löytymisen todennäköisyyttä parantaa merkittävästi myös se, että osallistut itse kesätyösi muotoiluun. Sinun kesätyösihän se on. Otamme sinuun yhteyttä hakemuksen lähetettyäsi ja keskustelemme yhdessä toiveistasi sekä tarpeistasi sopivan työpaikan sekä ajankohdan löytämiseksi.

Laaja
perehdytysohjelma

Paljon sisäisiä
koulutuksia

Monenlaisia
työpaikkoja

Tuettua tekemällä
oppimista

Valmiita
urapolkuja

Mahdollisuus kokeilla
eri työtehtäviä

Kilpailukykyinen
palkka

Työt joustavasti
sovittavissa

Paikkoja
kesäseikkailuun maalla

Mukavat
työkaverit

Opiskeluaikana olin Siun sotella kesätöissä ja tykkäsin kovasti. Minut otettiin huomioon opiskelijana ja olin tervetullut yksikköön. Valmistuttuani jäin suoraan syventävästä harjoittelusta kesätöihin, jonka jälkeen työni jatkuivat ja jatkuvat edelleen yksikössä. Ratkaisevaa viihtymiseni kannalta on ehdottomasti työyhteisön mukavuus, itselle mieluinen osasto ja tunne siitä, että voin luottaa omaan kertyneeseen osaamiseeni ja työkavereilta tuen saamiseen tarvittaessa. Koskaan ei jää yksin!

Käy peremmälle. Lue lisää. Innostu entistä enemmän. Heitä meitä hakemuksella. Palaamme asiaan haastattelun merkeissä.

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Siun sote huolehtii julkisista sosiaali- ja terveydenhuollon, pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palveluista noin 163 400 pohjoiskarjalaiselle.

Toimimme Joensuun, Kiteen, Lieksan, Nurmeksen, Outokummun, Kontiolahden, Ilomantsin, Juuan, Liperin, Polvijärven, Rääkkylän, Tohmajärven ja Heinäveden alueella. Toimintamme tarkoitus on tukea, turvata ja tuottaa hyvinvointia, jotta Pohjois-Karjalassa olisi hyvä elää.

Siun sote toimi kuntayhtymänä vuodesta 2017 alkaen. Siun sote muuttui kuntayhtymästä hyvinvointialueeksi 1.1.2023.

Tietoturvaseloste